Forside
 
Hvorfor skifte termorude
 
Videoguide - gør det selv
 
Spar med energiruder
 
Leveringstid
 
Bestil ruder her
 
Firmaprofil
 
Kontakt Termoruder.dk
 
Værd at vide om ruder
 
 
 

Profil for Termoruder.dk - Køb termorude, energirude, energiglas og termoglas til den laveste pris på nettet

Termoruder.dk er en del af Sparvinduer ApS.

Email: sparvinduer@sparvinduer.dk
Telefon: 70 20 18 87

Sparvinduer en sikker samarbejdspartner
Sparvinduer er en del af en solid og selvfinansierende koncern, som er grundlagt tilbage i 1975 og har siden starten, produceret og solgt byggematerialer til flere forskellige lande i Europa. Vores erfaring som leverandør til byggebranchen igennem mere end 30 år, betyder at vi har oplevet både op- og nedgangstider i markedet, derfor lægger vi også stor vægt på at vores udvikling og vores investeringer kun kan ske for penge vi allerede har tjent. På den måde er vi sikret en uafhængighed og soliditet, som i sidste ende er en udvidet sikkerhed for vores kunder.

Fra underleverandør til direkte salg fra egen fabrik.
Koncernen har siden slutningen af 90erne fungeret som underleverandør til en af de markante aktører på det danske marked indenfor vinduer og døre, men for at minimerer risikoen ved at være afhængig af én stor kunde, valgte vi tilbage i 2005 at ændre strategi, så vi fremover ville gå uden om mellemhandleren og sælge direkte til slutbrugeren, derfor blev Sparvinduer etableret. Vores fabriks areal er 20.000m2 og beskæftiger 82 medarbejdere i produktionen og vi har sidste år produceret ca. 35.000 enheder. Vi sælger i dag vores produkter fra vores egne butikker i Danmark, Norge og Baltikum.

De mange fordele ved at handle direkte med fabrikken.
Det forhold, at vi allerede har mange års erfaring med indkøb, produktion, udvikling og kvalitetsstyring, betyder at vi hele tiden har haft selve basispakken/produktet. Kombinationen af at vi har det rigtige produkt, og at vores kunder køber direkte fra vores egen fabrik uden fordyrende mellemhandlere, betyder at vi kan sælge den samme gode kvalitet til en lavere pris og med en grundig service.

Vinduer og døre CE mærket med tryghedsgaranti.
Der findes flere forskellige godkendelser, mærkninger og kontrolordninger inden for vinduer og døre, men der findes kun 1 uvildig godkendelse af vinduer og døre og det er CE godkendelsen. CE godkendelsen skulle have været et lovkrav for alle vinduer solgt i Danmark fra februar 2009, men da mange leverandører endnu ikke opfylder kravene, er dette blevet udskudt til 2010. Vores vinduer og døre blev allerede i 2008 blevet testet og godkendt at Teknologisk Institut og er CE godkendte.

Vores priser tåler en sammenligning.
Det danske marked for vinduer og døre er meget uoverskueligt. Tidligere har der ikke været tradition for, at priserne har været tilgængelige for forbrugeren, hvilket har gjort det svært at sammenligne priser og mange forbrugere har slet ikke kunne gennemskue markedet, derfor er det som forbruger svært at vælge den rigtige leverandør. Vi har valgt at lægge alle vores priser ud på Internettet, vi har ikke noget at skjule, hverken overfor vores kunder eller vores kollegaer i branchen, vi ved nemlig at vi har markedets bedste priser. Med vores online beregning af priser kan du roligt sammenligne vores priser med vores kollegaer i branchen, når du har tid.

Den bedste omtale vi kan få er fra tilfredse kunder.
Vi tror på, at kombinationen af den rigtige kvalitet, en god pris og en kvalificeret rådgivning er årsagen til vores succes. I 2008 har vi hver eneste uge året rundt i gennemsnit leveret 673 nye vinduer og døre vores kunder i Danmark og 98,7% af vores leverancer i 2008 er ekspederet uden reklamationer. De få reklamationer der har været er behandlet inden for meget kort tid.

Vi vil også gerne have din anbefaling.
Har du spørgsmål til os og vores produkter eller vil du gerne have rådgivning om dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os på
email: sparvinduer@sparvinduer.dk eller
telefon: 70 20 18 87.
Vi ser frem til at du kan videre give din anbefaling af os.

 
 
SparVinduer ApS - sparvinduer@sparvinduer.dk - Bytoften 8 - 5550 Langeskov - tlf.: 70 20 18 87 - fax 63 24 30 59 - ©2009 Sparvinduer ApS